Allround montage
Zonnepanelen
Zonneboiler
Led verlichting
Bird blockers

Fokkema montage is al jaren actief in plaatsen van zonnestroominstallaties en verkopen ook installaties.

Zo zijn wij trotse dealer van Solarwatt een A merk in zonne-energie systemen.

Wij werken met 2 verschillende soorten panelen glas-folie en glas-glas. Beide kopen wij in bij Solarwatt met goede garanties ! Kopen van zonnepanelen is wel een beetje te vergelijken met het kopen van een auto. Het is een behoorlijke uitgave en er is veel keus uit verschillende merken/modellen. Ieder merk/model heeft voordelen en nadelen, maar alle panelen leveren energie net als alle auto`s rijden. Wij nemen graag met u door wat voor u de beste keuze is.

SOLARWATT werd opgericht in 1993 en is één van ’s werelds grootste leveranciers van zonne-energie systemen met meer dan 300 werknemers. De hoogste kwaliteit “Made in Germany”.

Wij zijn een pionier in de fotovoltaïsche industrie. Ons doel is om jouw in staat te stellen zelfvoorzienend te zijn met zonne-energie. Onze kerncompetenties zijn gebaseerd op de drie pijlers: energieopwekking, energiemanagement en energieopslag. Zo ontwikkelen we complete PV-systeemoplossingen waarmee je je eigen elektriciteit schoon en zuinig kunt opwekken en gebruiken. Je krijgt weer controle over je energiebalans en wordt onafhankelijker van elektriciteitsleveranciers.

Onze visie drukken we uit met onze slogan “Power to the People”. Alleen SOLARWATT biedt je een totaaloplossing op maat voor je persoonlijke energietransitie. Wij bieden je hoogwaardige zonnepanelen, slim energiebeheer en energieopslag vanuit één bron. Alle producten werden ontwikkeld door SOLARWATT ingenieurs en geproduceerd in Duitsland.

Dankzij onze consequente focus op innovatieve technologieën en topkwaliteit zijn wij als systeemaanbieder duurzaam succesvol in de groeiende zonne-energiemarkt. En dit alles in het belang van ons milieu.

Stap 1 ) Indien gewenst dan komen wij persoonlijk bij u langs om kennis te maken en nemen wij met u de mogelijkheden door. Hoeveel panelen kunt u kwijt op het dak en wat bent u nodig. Welke eisen stelt u aan de installatie, want er zijn heel veel verschillende soorten panelen. Is er schaduw op bepaalde momenten van de dag, dan is het werken met optimizers een optie. Samen kijken wij naar de mogelijkheden zoals bekabel route dak naar omvormer en van omvormer naar de meterkast. Ook kijken wij naar de meterkast of deze geschikt is en veilig genoeg om de installatie op aan te sluiten.  Kortom samen kijken naar wat voor installatie past het beste bij u situatie en huis.

Stap 2 ) Wij maken een simpele en overzichtelijke offerte van het geen wat wij besproken hebben bij stap 1. Wij doen bij de offerte aanvullende informatie over de panelen en omvormer en eventueel optimizers. Ook geven wij aan wat ongeveer de te verwachten opbrengst is van de installatie.

Stap 3 ) U krijgt de offerte via de mail en bekijkt deze in alle rust en wij nemen 5 dagen later contact met u op.

Stap 4 ) Gaat u akkoord met de offerte dan gaan wij met u een datum plannen voor plaatsing installatie. Wij gaan de netbeheerder op de hoogte stellen dat er zonnepanelen geplaatst worden.

Stap 5 )  Alles wordt bestelt en klaar gezocht en in een pakket gedaan.

Stap 6 ) Wij komen de installatie bij u plaatsen en aansluiten op het netwerk. Wij verzorgen een goede verbinding met u wifi netwerk of via rechtstreekse utp kabel naar router.  Na opstarten nemen wij alles nog een keer met u door en bij akkoord oplevering tekent u een oplever document. Na oplevering ontvangt u via de mail de factuur en kunt u het resterende bedrag over maken.

7 ) wij zorgen voor btw teruggave !

Nazorg : wij nemen na enkele weken nog eens contact op over hoe u ervaringen zijn en misschien heeft u nog een enkele vraag. Het is ook mogelijk om ons jaarlijks de installatie te laten controleren. Wij meten dan de installatie door en kijken of de installatie nog goed op het dak ligt. Bekabeling onder de panelen nog goed hangt en kunnen eventueel ook voor u de panelen reinigen.

Bij welk project mogen wij je helpen?

Neem contact op